red rain

Σάββατο, Ιουλίου 21, 2007

Χρόνια Πολλά




Χρόνια Καλά.



Ζεστά τους δύσκολους χειμώνες που θα ’ρθούν, δροσερά τα απάνεμα καλοκαίρια. Τέτοια να ’ναι τα χρόνια σου από δω και μπρος.

Ν’ αξιωθείς να πραγματοποιήσεις όσα όνειρα πραγματικά θες. Να ανακαλύψεις τί θες. Να αποκαλύψεις τί θες. Να βαστήξεις όσα πραγματικά θες. Να μείνεις μ’ ό,τι αληθινά θες. Να πάρεις ό,τι σου αξίζει.

Να έχεις υγεία καλή και ψυχή καλή. Να ισορροπήσεις σαν άνθρωπος κάπου ανάμεσα στην καλοζωία και την μακροημέρευση. Να μάθεις να δίνεις απ’ αυτό που έχεις κι όχι απ’ αυτό που θα ήθελες. Να καταφέρεις να παίρνεις αυτό που σου ταιριάζει κι όχι ό,τι ο άλλος έχει.

Να έχεις τύχη. Να την περιμένεις κι όχι να την εκβιάζεις. Να μάθεις να την αναγνωρίζεις. Να την ψάχνεις, να μην την φτιάχνεις. Να μη μιζεριάζεις όταν σου ξαναγυρνά την πλάτη, μονάχα φρόντισε την επόμενη φορά να βρεθείς εμπρός της.

Να είσαι πάντα το ίδιο όμορφη και γλυκιά. Να το επιβεβαιώνεις καθημερινά στον καθρέφτη σου αλλά και στα μάτια όσων έχεις διαλέξει να μοιραστείς το κορμί σου -και λιγάκι- την ψυχή σου. Να μη σκιάσει πια τίποτε το χαμόγελό σου και τα χαρούμενα μάτια σου.

Να γελάς. Έμαθες τόσους και τόσους να γελάνε με πράγματα καθημερινά κι όχι κατ’ ανάγκη με ιδιοφυή αστεία. Να σαρκάζεις πάντα καλόβουλα την καθημερινότητα και όσους την αποτελούν, όπως πάντα έκανες. Το γέλιο είναι παράγωγο ευτυχίας.

Να εξακολουθείς να αρνείσαι ό,τι έχει ταλαιπωρήσει το παρελθόν σου και να στέκεις μακριά απ’ όσα στο θυμίζουν. Τελικά όλα γυρίζουν γύρω από σένα και τα επώδυνα θα πρέπει πάντα να διαγράφουν την μεγαλύτερη τροχιά. Όσο μακρύτερα από σένα τόσο καλύτερα.

Να συγχωρείς. Είναι μια προϋπόθεση για δική σου ευτυχία. Να μάθεις να συγχωρείς. Έτσι μόνον θα αντιληφθείς και την συγχώρεση των άλλων. Αν η ανθρώπινη φύση είναι ένα λάθος από μόνη της, η συγχώρεση είναι αναγκαία για την ίδια της την ύπαρξη.

Να αγαπάς. Η αγάπη είναι το μοναχικότερο των αισθημάτων κι έτσι δεν είναι είδος ανταλλάξιμο. Εσύ να αγαπάς. Μόνον όσοι το έχουν δεχθεί από σένα ξέρουν πόσο τυχεροί έχουν υπάρξει.

Χαρούμενα Γενέθλια

Θα σ’ αγαπώ


posted by red rain at 11:40 μ.μ.

4 Comments:

Τι υπέροχες ευχές.
Με αληθινή αγάπη.

23 Ιουλίου 2007 στις 11:52 π.μ.  

Ναιαιαιαιαιαιαι με πάρα πολύ αγάπη............ μόνο που δεν υπάρχει αληθινή.

23 Ιουλίου 2007 στις 7:36 μ.μ.  

Ανωνυμο/η: Και μόνο που την αρνείσαι ...την επιβεβαιώνεις!

25 Ιουλίου 2007 στις 12:51 π.μ.  

Δεν καταλαβαίνω τον/την red rain!

25 Ιουλίου 2007 στις 7:27 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home